Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Καλοκαίριασε...

Είναι 9.20 το βράδυ και ζεσταίνομαι… Τι καιρός είναι αυτός;; Είναι ακόμα 8 Ιουνίου και ήδη σκάει ο τζίτζικας και εμείς οι ίδιοι… Αλλά δεν έχει σημασία… Ήρθε το καλοκαίρι!! Πάμε να ξεχυθούμε στις παραλίες και να κάνουμε μπάνιο όλη μέρα, να καούμε και να μαυρίσουμε... αλλά… ωχ…. Εδώ αρχίζουν τα προβλήματα, τα γυναικεία δηλαδή γιατί τους άντρες δεν τους νοιάζει και πολύ. Εννοείται ότι δεν μπορείς να πας φέτος με το ίδιο μαγιό στην παραλία, για αυτό καλό θα ήταν να αγοράσεις δυο τρία ακόμα για να έχεις να αλλάζεις… Μαύρισες;; Φυσικά και όχι. Που να σε δει ο ήλιος μέσα στην πόλη και να φύγει η ασπρίλα του χειμώνα;; Κάτσε λοιπόν σαν την χαζή στο μπαλκόνι να μαυρίσεις μέσα στην κουφόβραση των πολυκατοικιών και του τσιμέντου! Αδυνάτισες;; Χμμμμ δεν νομίζω, αφού όλο το χειμώνα έτρωγες και το Πάσχα ήταν το αποκορύφωμα! Πως θα βγεις έτσι στην παραλία;; Πως θα σε δει ο κούκλος που θα παίζει ρακέτες δίπλα σου, ενώ εσύ θα λιάζεσαι και θα ζητάς απεγνωσμένα από κάποιον να σου βάλει λάδι;; Αμαν πια αυτές οι γυναίκες με τα προβλήματα τους… Γιατί δεν μπορούν να είναι πιο απλές, λιτές και απέριττες;; Λες και οι άλλοι θυμούνται τι μαγιό φορούσαν πέρσι.. Το μαύρισμα και τα παραπανήσια κιλά θα τα προσέξουν κάποιοι αλλά δεν θα έπρεπε να τις νοιάζει… Ξεκολλήστε και βγείτε στην παραλία γιατί το καλοκαίρι ήρθε. ;)

2 σχόλια:

  1. Πόσο δίκιο έχεις!!!Σχεδόν ποτέ δεν χαιρόμαστε πραγματικά τις στιγμές επειδή μας εχουν βάλει στο τρυπάκι να ασχολούμαστε με εκατοντάδες ασήμαντα πράγματα!!!Τουλάχιστον τώρα το καλοκαίρι ας κάνουμε μια αναθεώρηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sumfwnw apolutws kai egw!
    sinithos skeftontai polles oti den ginetai na valoun foto sto facebook me to idio magiw. einai anepitrepto!
    Makari na mporousame na katalavoume oloi poso lathos einai auto pou exoume mes to mialo mas, kai na mporesoume na doume ligo parakatw.
    ( an kai tha elega oti uparxoun kai antres pou trwne arketa kollimata)

    ΑπάντησηΔιαγραφή